Kdo šetří, má za tři. Kam pro levný benzín?

Kde natankujete výhodně před rodinným výletem?
 

Nejlevněji natankujete u Rakovníka a na Mělnicku. Zato ve Vranově u Benešova se každému řidiči peněženka pěkně prohne. Jak jsou na tom hlavní tahy kraje?

Nikdo z nás nemá rád zbytečné vyhazování peněz. Přinášíme vám pravidelný přehled nejlevnějších čerpacích stanic i těch, které ceny natahují. Ušetřené peníze si užijte třeba na výletě. Co takhle Zámecké slavnosti v Benátkách nad Jizerou?

Nejlevněji tankujte u Rakovníka a na Mělnicku

Nejnižší částku za benzín si účtují u Pap Oil v Řevničově u Rakovníka, za litr zaplatíte 26,90 Kč. Také u Pap Oil na Mělnicku v Neratovicích mají příznivou cenu, a to 27,50 Kč. O dvacet haléřů více zaplatíte v Mělníku u Topexa.

Pro nejlevnější naftu si dojeďte do Církvice u Kutné Hory. U ONO Církvice se totiž tankuje za 25,90 Kč. O dvacet haléřů více si účtují v Mělníku u Benziny v Pražské ulici. 26,30 Kč zaplatíte za litr dieselu u Pap Oil ve Velkém Oseku u Kolína.

Vranovu se vyhněte velkým obloukem

Na první místo soutěže o nejdražší benzínku v kraji dosáhlo OMV ve Vranově u Benešova, benzin zde pořídíte za 32,90 Kč. Za stejnou cenu a u stejné čerpací stanice natankujete diesel.

A co hlavní tahy? 

Pap Oil v Průhonicích prodává litr naturalu za 29,90 Kč, tankování dieselu vás vyjde o dvě koruny levněji.

Eldostav prodává natural za 28,90 Kč, naftu natankujete za stejnou částku jako v Průhonicích, a to za 27,90 Kč.

U Benziny u Rudné se částky lehce navyšují. Litr benzinu stojí 29,20 korun, litr nafty 28,40 Kč.

Robin Oil v blízkosti Brandýsa nad Labem má benzin za 29,20 Kč, za diesel zaplatíte 27,20 Kč.

Pap Oil v Poříčanech nabízí průměrnou cenu benzinu 28,50, ale zato podprůměrnou cenu nafty, koupíte ji zde za příjemných 26,50 Kč.