TIPY NA VÍKEND: Zámecké slavnosti nebo koncert na hřišti?

 

Letní počasí se nás ještě drží zuby nehty. Neseďte doma a navštivte třeba Zámecké slavnosti, Hradozámeckou noc, koncert nebo podpořte opuštěná zvířata na charitativní akci.

Nový školní rok pomalu klepe na dveře a před námi je poslední víkend letošních prázdnin. Kam se vydat? Připravili jsme pro vás přehled akcí, které se o víkendu konají. Tropické teploty možná překonají dosavadní rekordy, nezapomínejte na pitný režim.

Zámecké slavnosti v Benátkách nad Jizerou

Kdy: sobota  27. srpna 15:00 - 24:00

Poslední prázdninový víkend by se měl užít se vším všudy. A kde? Přece na Zámeckých slavnostech v Benátkách nad Jizerou. Celými slavnostmi bude provádět herečka Sabina Laurinová, kromě koncertů si prohlédněte zámeckou věž, muzeum hraček a mnoho dalšího.

Vstup je zdarma.

Hradozámecká noc v Mníšku pod Brdy

Kdy: sobota 27. srpna od 15:30

Při Hradozámecké noci na zámku uvidí návštěvníci úplně poprvé, co skrývá hodinová věž. Nebudou chybět ani kostýmované prohlídky, herecké scénky, kouzelnické vyprávění, šerm, malování na obličej, hudba a plno zábavy.

Zábava na hřišti s kapelou Globus ve Velvarech

Kdy: sobota 27. srpna od 20:00

Ve Velvarech si pro návštěvníky a milovníky hudby připravili již tradiční zábavu, kterou pravidelně konají na místním hřišti. Na akci vystoupí kapela Globus.

Den pro štěně v pražské Stromovce

Kdy: neděle 28. srpna od 14:00

Již III. ročník setkání Den pro štěně letos opět pořádá Občanské sdružení na ochranu opuštěných zvířat.