Tři zloději vykradli Žabku v Kostelci u Křížků

Zobrazit fotogalerii (8)
 

Tři muži vykradli v Kostelci u Křížků místní prodejnu Žabka. I když je zachytila kamera, policii se nedaří zloděje dopadnout. Nepoznáváte je?

Každému by se líbilo přijít do obchodu a nakoupit si zadarmo. Tři neznámí muži v Kostelci u Křížků si tak splnili svůj sen. Jen je škoda, že se na nákup vypravili až v noci a neměli odvahu ukázat svou tvář. Vykrást místní prodejnu se tři muži vypravili v průběhu noci z 24. na 25. května tohoto roku. Odnesli si zboží v hodnotě více jak 18 tisíc korun. 

Policie Kamenice celostátně pátrá po muži z Benešova v souvislosti s krádežemi bazénového příslušenství ve skladu Strančice - Všechromy. 

Nákup ale nebyl úplně bezproblémový, zachytila je totiž kamera. Díky tomu má policie v rukou kamerový záznam, ze kterého by je mohl někdo poznat. Všichni tři muži na sobě měli tmavé oblečení a nebylo jim vidět do obličeje. Policisté však doufají, že by je někdo z místních obyvatel mohl poznat podle pohybů a gest, případně podle oblečení. 

 

Vloupačkou se policisté zabývají už od května, spolupracují i s městskou policií Kamenice. Přesto se jim nedaří muže dopadnout. Jestliže je poznáváte nebo máte informace, které by mohly vést k jejich dopadení, můžete se obrátit přímo na služebně obvodní oddělení v Kamenici, nebo zavolat kriminalistům na telefon 702 153 954. Další možností je pak zavolat na linku 158.