Zažijte Kralupy tak, jak je neznáte!

Už jste Zažili město jinak?
 

Kralupy nad Vltavou se připojí do již jedenáctého ročníku sousedských slavností. Znáte akci "Zažít město jinak"? Účastníte se?

Do sousedských slavností se zapojí 71 míst v Praze a 18 dalších měst ČR, konkrétně: Bílovice nad Svitavou, Bruntál, Český Krumlov, Frýdek-Místek, Hradec Králové, Jihlava, Kralupy nad Vltavou, Krnov, Lanškroun, Liberec, Mnichovo Hradiště, Ostrava, Písek, Roudnice nad Labem, Terezín, Ústí nad Labem, Vimperk/Prachatice a Vratislavice nad Nisou. V jiných termínech se bude slavit (či se již slavilo) i v Počátkách, Teplicích a Chomutově.

V sobotu 17. září se Kralupy nad Vltavou připojí k jedenáctému ročníku pouličních sousedských slavností Zažít město jinak. Na Zažít město jinak, které je otevřené všem generacím, můžete konečně poznat své sousedy, blízké podniky a jejich majitele, vyzkoušet si nové věci nebo se prostě bavit. Ulice, parky, náměstí či plácky si opět vezmou do parády místní obyvatelé a organizace. Na jeden den jim tak vdechnou více života, přátelskosti a pohody. A že bude z čeho vybírat - slavnosti se letos odehrají už na 65 místech v Praze a ve 22 dalších městech!

 

Tak přijďte posousedět! Máte chuť pomoci s přípravami nebo se jakkoli zapojit? Kontakty na místní organizátory najdete na webových stránkách www.zazitmestojinak.cz! Místa konání slavností budou otevřená pěším a cyklistům, v některých ulicích dojde i ke zklidnění automobilové dopravy. Takže řidiči, pozor! V ulici se bude pohybovat velké množství lidí včetně nejmenších dětí.

Kralupy jsou plné novinek, například centrum města se změní k nepoznání. Hotel Praha půjde k zemi, centrum Kralup se bude rekonstruovat