You Fest měl pořádné grády, dorazilo přes 6 tisíc lidí

 

Spojení hudby, youtuberingu, gamingu, lifestylu a fresh food festivalu pod jednou střechou, to byl včerejší You Fest v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti. My jsme byli u toho, své místo jsme si našli v pánském koutku. A nutno říct, že to bylo dost náročné, na akci totiž dorazilo přes šest tisíc lidí. 

Organizátoři slibovali, že první ročník multižánrového festivalu přinese spoustu rozdílné zábavy. Kdo přišel, nebyl zklamán. Prostor Průmyslového paláce byl rozdělen na několik tematických zón. V jedné části vystoupili nejoblíbenějších mladí čeští a slovenští hudební interpreti a populární youtubeři.

V další části se myslelo na ženy, které si mohly vyzkoušet nové trendy líčení nebo účesů. Děti si mezitím hrály a chlapi dorazili do "našeho" pánského koutku. Kromě debat o aktuálním dění ve Středočeském kraji se mohli posilnit douškem whisky, případně kanárského rumu. Pokochat se pohledem na novinku na dvou kolech z dílny BMW, vyzkoušet si značkové hodinky nebo si nechat zastřihnout vousy. 

Hlavní pódium patřilo hudebním hvězdám. Jen námátkou vystoupili Majk Spirit, SLZA, Monika Bagárová, Sebastian, ATMO Music, Pavel Callta, Lipo a další. „Hrajeme hudbu populárních mladých zpěváků a kapel. Ukazujeme jejich život. Žijeme s youtubery. Komentujeme módu, životní styl, trendy. A teď to všechno bylo na jednom místě,“ usmíval se Štěpán Wolde, generální ředitel televize ÓČKO.

Součástí festivalu byla i food zóna nebo workshopy. O některé z nich se postaraly známé tváře v čele s Šárkou Pančochovou a Benem Cristovao. V gaming zone se zase vyřádili milovníci nejrůznějších her. Největším tahákem byl turnaj v HearthStone, ale také představení nejnovějších gadgetů a technických vychytávek. "Byla to velká paráda, nic takového jsem ještě nezažil. Doufám, že to bude za rok znova, užil jsem si super den," pochvaloval si Marek z Kladna. A my věříme, že budeme zase u toho!