Tahle žena je nebezpečná sobě i okolí. Viděli jste ji?

Žena trpí halucinacemi, je paranoidní, má nepředvídatelné jednání...
 

Tomuhle se snad ani nechce věřit. Mladá žena na fotce vypadá normálně, ale není tomu tak. Bohužel je velmi vážně psychicky nemocná a byla dokonce zbavena svéprávnosti k právním úkonům. Zmizení nahlásil opatrovník až po týdnu, od 15. září se po ní slehla zem.

Mladá osmadvacetiletá žena měla u sebe doma opatrovníka, který se o ni staral. Ten také nahlásil její zmizení, nicméně až týden poté, co ji naposledy viděl. A to bylo 15. září u ní doma na Praze 4. Pak žena odešla neznámo kam. Z jakých pohnutek a kam odešla, to se můžeme jenom domnívat. Žena je totiž vážně psychicky nemocná, je tak nebezpečná sobě, ale i svému okolí.

Žena trpí halucinacemi, je paranoidní a chová se velmi nepředvídatelně. Proto může být nebezpečná. Žena je nesvéprávná, tedy neoprávněná k jakýmkoliv právním úkonům. Podle opatrovníka ženy by měla být s ohledem na svůj psychický stav ihned hospitalizována ve zdravotnickém zařízení, a to i proti vlastní vůli.

Než žena odešla, nezanechala po sobě žádný vzkaz nebo vodítko, kde by mohla být. Opatrovník o ní neměl žádné zprávy. Žena je vysoká asi 175 cm, má hubenou postavu a hnědé rovné vlasy. Má modré oči.

Jestliže ženu uvidíte, určitě se nesnažte ji zadržet sami a zavolejte policisty na lince 158. Zavolejte policistům i ve chvíli, pokud budete mít k ženě jakékoliv bližší informace – například kde jste ji zahlédli nebo znáte někoho, kdo ví, kde by se mohla pohybovat.