PÁTRÁNÍ: Náctiletí milenci opět na útěku

 

Policie pátrá po Petrovi a Mije. Neutekli spolu poprvé. Jemu je čtrnáct a jí teprve třináct let. Utíkají spolu již po čtvrté!

Mladí milenci za sebou mají dlouhou historii útěků. Naposledy jejich útěk trval jen jeden den. Předtím se ale zvládli skrývat celé dva týdny. Dokonce se ubytovávali po hotelech. Nyní s sebou mají stan i spacáky.

Pohřešovaného chlapce nahlásila jeho matka v neděli v ranních hodinách na policejní služebně v Říčanech s tím, že svého syna naposledy viděla v neděli kolem páté hodiny ranní v místě bydliště. "Od té doby nepodal nikomu z rodiny ani z okruhu svých známých žádnou zprávu," vysvětlil situaci tiskový mluvčí policie Zdeněk Chalupa. "Chlapec není pohřešován poprvé," komentoval Zdeněk Chalupa​.


Pohřešovaný chlapec je zdánlivého stáří 14 až 16 let. Je hubené 170 až 175 cm vysoké postavy. Má hnědé oči a krátce střižené hnědé vlasy. Měl by být oblečen do šedé mikiny s kapucí, kraťasů či tepláků, na nohou černé holínky. Při odchodu z domova si vzal stan a spacáky.
Neprodleně po oznámení zahájili říčanští policisté společně s kriminalisty pátrání po pohřešovaném chlapci. Policisté předpokládají, že by se mohl pohybovat ve společnosti nezletilé, rovněž pohřešované třináctileté dívky z Prahy.

Možná je s touto rovněž pohřešovanou dívkou

 

KADIJEVIČ MIJA
pohřešovaná žena
Datum narození 15. 2. 2003
Pátrání vyhlášeno 9. 10. 2016
Bydliště - okres PRAHA IV
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška asi 165 cm
Zdánlivé stáří 13 až 14 let
Popis osoby

POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé
TVAR VLASŮ rovné
BARVA OČÍ hnědá

ŠAFRÁNEK PETR
pohřešovaný muž

Datum narození 24. 2. 2002
Pátrání vyhlášeno 9. 10. 2016
Bydliště - okres PRAHA - VENKOV JIH
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 170 až 175 cm
Zdánlivé stáří 14 až 16 let

POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé
BARVA OČÍ hnědá

Veškeré poznatky k pohřešovanému přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit policistům prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.