TIPY NA VÍKEND: ​Strašit, bavit se a užít si koncerty!

Strašidelné dýně jsou u nás stále oblíbenější
 

V sobotu a v neděli má pršet, přesto je spousta akcí, na které můžete vzít celou rodinu. Stačí nahodit strašidelný kostým a vyrazit na stezku odvahy, nebo jít třeba na koncert.

Pravý trošku studený podzim už je tady a s ním se blíží i Halloween. Na nic nečekejte a rozhodněte se, za co půjdete. V kostýmu budete krásní na všech akcích.

Nebojte se přestrojit a vyrazte do ulic

V sobotu si můžete užít strašidelnou atmosféru dosytosti v Bubovicích, nejen že si vyřežete dýni, ale můžete dokonce absolvovat hrůzostrašnou stezku odvahy a taky si něco nechat namalovat na obličej. V Kozinci vaši rodinu čeká podobná akce s tím rozdílem, že si vyzkoušíte i boulení dýní! A k tomu všemu samozřejmě patří dobré občerstvení. Chýnice se úderem páté hodiny zahalí do tajemného oparu a nabídnou strašidelnou podívanou pro všechny věkové kategorie. Přijďte v maskách a pořádně si to užijte! Pokud máte rádi kapelu Slza, vydejte se do Kutné Hory, mají tam koncert. V Králově Dvoře si Eva Holubová a Bob Klepl slíbí, že to zůstane mezi námi.

Slet všech příšer, strašidel a upírků na vás čeká v Černošicích. Zasoutěžit si můžete v Dolních

Jak to s dýní umíte vy?

Břežanech se svou krásnou dýní. Dýně pak budou zdobit náměstí. Možná toužíte pohladit po duši krásnou hudbou a v tom případě pro vás máme ideální tip. V Kolíně se hrají na festivalu zlatá šedesátá léta. Jak se nejlépe rozloučit s teplým podzimem? No přece na zámku Loučeň i se všemi pohádkovými postavami. Prohlídka zámku je samozřejmá a jako příjemný bonus uvidíte i divadelní představení.