Hledají se dva muži. Poznáváte je?

Dvaatřicetiletý muž z Týnecka
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Benešovská policie pátrá už od března po dvou mužích, kteří by se mohli zdržovat jeden v Praze, druhý ve východních Čechách mezi bezdomovci. Protože už si neví rady, žádají policisté o pomoc veřejnost. Viděli jste některého z nich?

Policie na Benešovsku pátrá po dvou mužích. Hledání probíhá už od března, ale ještě se nezadařilo. Je tedy potřeba zapojit širokou veřejnost, aby se muži našli. 

První hledaný muž pochází z Voticka. Je mu 62 let, je štíhlé a 170 až 185 cm vysoké postavy. Má delší vlasy, barva je prošedivělá, má vysoké čelo a může nosit plnovous. Muž není nebezpečný ani ozbrojený. Podle policie by se mohl pohybovat mezi bezdomovci v Praze. 

Druhý hledaný muž je z Týnecka. Je mu 32 let, je štíhlé a 172 cm vysoké postavy. Má šedomodré oči a dlouhé světle hnědé rovné vlasy. Vlasy nosí spletené do copu. Na předloktí pravé ruky má vytetovaný nápis "bad boy". Muž se může pohybovat rovněž mezi bezdomovci, zejména pak v lokalitách východních Čech.

Viděli jste je? 

Jakékoliv informace k hledaným mužům přijme kterákoli policejní služebna, případně lze telefonicky kontaktovat přímo benešovské policisty na číslech  974 871 511 nebo 974 871 531, případně zavolejte na tísňovou linku 158.