VIDEO: Na nákupy šel po zavíračce a dostal všechno zdarma

Vychytralý zlodějíček není k nalezení. Poznáte ho?
 

Když nakupovat, tak jedině zadarmo. Tímhle mottem se nejspíš řídil jistý pán, který se rozhodl udělat si výlet do nákupního centra Flora v půl dvanácté večer. Asi byl naštvaný, že ho nikdo neobsloužil, tak rozbil stánek a odnesl si čtyři mobily se stoprocentní slevou.

Jestli takto neznámý pachatel nakupuje běžně nebo je to otázkou jednoho dne, to těžko říci. Každopádně neměl moc velké štěstí, zachytila ho totiž kamera. Muž na Žižkově přišel v půl dvanácté večer do nákupního centra Flora. Nejdřív se rozhlížel a když zjistil, že kolem nikdo není, rozlomil uzamčené dveře skříňky ve stánku s mobilními telefony. 

Celkem si vybral čtyři aparáty a rychle je dal do příručního zavazadla. Pak z nákupního centra pomalu ladným krokem odešel. Způsobená škoda je až 20 tisíc, takže si odnesl hodně výhodný nákup. 

"Po muži policie pátrá už od sedmnáctého listopadu, bohužel se zatím kriminalistům nepodařilo podle zachycených kamerových snímků pachatele ztotožnit. Proto se tímto způsobem obracíme na veřejnost," dodal tiskový mluvčí policie pro Prahu Tomáš Hulan. Znáte muže podle přiložených kamerových záznamů? Kontaktujte policii na lince 158.