D7 uzavřela nehoda dvou náklaďáků

Na místo okamžitě přijely záchranné složky
 

Na dálnici D7 přibližně na 6. kilometru, hned za sjezdem u Středokluk se srazila dvě nákladní auta. Zraněn byl řidič i spolujezdec v avii. Doprava je uzavřena v obou pruzích. Kudy nehodu objet?

v pátek 9. prosince v jednu hodinu odpoledne se srazila za sjezdem u Středokluk cisterna s avií. Výsledkem nehody byli dva zranění a v obou směrech uzavřená dálnice.

Hasiči museli  za pomoci speciální techniky vyprošťovat zraněného řidiče i spolujezdce z avie. "Nehoda se stala ve směru na Chomutov. Do cisterny s vápnem zezadu nabourala avia, tu řídil téměř šedesátiletý muž," potvrdila tisková mluvčí policie Michaela Nováková.

Podle Petry Effenbergerové, mluvčí záchranné služby, utrpěli muži středně těžká poranění. "Po ošetření na místě je záchranáři museli převézt do nemocnice ve Střešovicích a do Motola," upřesnila za záchranku tisková mluvčí. Způsobená škoda na obou autech je odhadnuta na 300 tisíc korun. Provoz byl uzavřen v obou směrech, obnovit se jej podařilo až po několika hodinách.

Policie odkláněla dopravu na exitu 5. Objízdná trasa vedla přes Středokluky, Běloky, Makotřasy a řidiči mohli najet zpět na dálnici na exitu 7 u Buštěhradu.