Útočník brutálně napadl mladíka francouzkou holí. Už padlo i obvinění

Dvacetisedmiletý podvodník je nyní v rukou policie.
 

Útok, při kterém byl těžce zraněn mladý muž a který se odehrál v Lysé nad Labem u místního klubu, bude mít dohru před soudem. 

Případ z poloviny září se stal v Lysé nad Labem, kde u jednoho klubu brutálně napadla skupina mužů pětadvacetiletého mladíka.

"Skupina mužů začala mladíka nejdříve urážet, pak došlo k potyčce, při níž jeden útočník ze skupinky zlomil o muže francouzskou hůl," vysvětlila případ tisková mluvčí policie Petra Potočná. Útok pokračoval, další muž ze skupinky praštil oběť pěstí do obličeje tak, že po úderu muž upadl na zem. Ani to, že muže složili, nevedlo k ukončení útoku, naopak agresor začal opakovaně dupat po hlavě bezvládně ležícího muže.

"Z kamerového záznamu je jasně vidět brutalita útoku směřovaná zejména na hlavu poškozeného. Muž kvůli tomu utrpěl vážná poranění, musel být převezen do nemocnice, kde byl dlouho hospitalizován," popsala Petra Potočná. Teď kriminalisté začali stíhat dva muže, které obvinili z napadení. Mladšímu násilníkovi hrozí až deset let za mřížemi, staršímu pak tři roky.