PÁTRÁNÍ: Muž v Záboří nad Labem napadl seniorku! Poznáte ho?

Policie pátrá po neznámém pachateli, který okradl seniorku.
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Co si zloději dovolí ke starším lidem, nad tím zůstává rozum stát. Tenhle lump se ani nebál, že ho někdo uvidí. Poznáte muže, který v obci Záboří nad Labem okradl seniorku na nádraží? Policie prosí o pomoc.

Policisté pátrají po neznámém muži, který okradl seniorku v obci Záboří nad Labem na Kutnohorsku. Neznámý zloděj přistoupil v podchodu železniční stanice zezadu k seniorce a beze slova jí vytrhl kabelku z rukou. Povalil paní na zem a utekl i s lupem. Neobtěžoval se ale utéct nikam daleko - kabelku prohledal ještě v budově železniční zastávky a vybral si z ní hotovost. Pak již nepotřebnou kabelku odhodil. 


Případem se začali policisté zabývat ihned, v rámci šetření přišli na to, že podezřelý muž přijel vlakem z Prahy směrem na Pardubice, ve 12:49 hodin dorazil do Záboří nad Labem a z vlaku vystoupil. Potom se vyptával na stanici, kdy jede další vlak na Pardubice a zatím čekal v čekárně. Když se čekárna zavřela, zůstal venku na nádraží. K dispozici je i kamerový záznam, který zachytil podezřelého muže. Zatím se ho však nepodařilo vypátrat, proto prosí kriminalisté o pomoc veřejnost. 
 

Muž je ve věku mezi 20 a 30 lety, je vysoký 160 až 170 centimetrů. Pravděpodobně hovořil s východoevropským přízvukem. Měl snědou pleť a nápadně vyholené kotlety, které vedly od uší dolů a končily téměř u brady. Vlasy měl na krátko až úplně vyholené. Muž se pohyboval nápadnou, až mírně houpavou chůzí. Oblečený byl do modrých riflí, měl bílé boty a zimní šedo-červeno-černou bundu s kapucí. Přední část bundy měla barevné široké pruhy. Muže můžete poznat také z kamerového záznamu a fotografií.

Víte, o koho se jedná? Veškeré informace můžete poskytnout policii na lince 158, případně na čísle kutnohorské kriminálky +420 702 207 853.