Pobodaný řidič zemřel po nárazu do kamionu

Trochu jako z akčního filmu
 

Spíše jako děj akčního filmu vypadá případ, který prošetřuje policie na Praze 7. Pobodaný muž v bílém mercedesu naboural do stojícího kamionu a zemřel.

Je jasné, že bodná zranění nejsou zrovna typickým následkem dopravní nehody. Řidič bílého mercedesu musel tato zranění utržit předtím a pak se snažit dopravit do bezpečí, jenže tam nedojel.

Podle všeho měl jet mercedes ze Žižkova, policie však zatím neví, co se přesně stalo a jak muž ke zraněním přišel. "Muž v autě zřejmě ještě před nehodou utrpěl vážná zranění. Záchranáři ho na místě ošetřili,“ potvrdil tiskový mluvčí pražské záchranky Ondřej Franěk. 

Nakonec muž, zřejmě především v důsledku svých vážných zranění, nezvládl řízení a v malé rychlosti naboural do stojícího kamionu. Stalo se to v ulici Jateční v Holešovicích. Následkům nehody, ale především bodných zranění muž podlehl. 

"Muž zemřel, ale podrobněji situaci komentovat nebudeme," vysvětlil tiskový mluvčí policie Tomáš Hulan. Už teď se však ví, že je v tomto případě nařízena pitva, která by mohla zodpovědět některé otázky.