Kapitán Běloch: V podstatě nás netrápilo vůbec nic, vše fungovalo, jak jsem si představoval

 

Bývalý outsider třetí superveteránské ligy letošní sezonu jednoznačně herně ovládl a skončil se skóre složeným ze samých čtyřek 44:4. A to z osmi výher a jedné remízy, neprohrál ani jednou! Navíc měl tým Felix SUPER nejlepšího brankáře i střelce a o obraně ani nemluvě. Mluvili jsme s kapitánem letošního fotbalového objevu útočníkem Tomášem Bělochem.

Letošní sezona se mu hodnotí více než dobře, Aby také ne! "Suverénně jsme postoupili do druhé ligy. Sice ze druhého místa, ale to není kvůli hře, ale kvůli administrativnímu odečtu bodů pro nemoc našeho nominovaného rozhodčího," vysvětluje kapitán úspěšného týmu.

Jednotlivce však vyzdvihovat nechtěl přesto, že mužstvo se mohlo chlubit nejlepším brankářem (240 minut bez gólu), nejlepším útokem (44 gólů) i nejlepší obranou (4 obdržené góly) a zřejmě nejlepším střelcem (10 gólů). "Postup je ale výsledek mužstva a ne jednotlivce. Jsem rád, že mužstvo funguje jak lidsky, tak herně a doufám, že v tomto nastaveném trendu bude pokračovat," hodnotí úspěšný kapitán Běloch.

Co trápilo Felix SUPER v této sezoně?
Já si myslím, že nás ve své podstatě netrápilo vůbec nic, vše fungovalo, jak jsem si představoval.

Jak vidíte příští sezonu, pane kapitáne?
Zápasy ve druhé lize nás víc prověří, proto je třeba víc potrénovat. A vyléčit si zranění, například univerzál a kanonýr Nekola byl potrestán ukrajinskou posilou soupeře a skončil v sádře. Protivníci nás nešetřili a šetřit ani nebudou. Ještě že máme ve svém středu bývalého kapitána Konečného, který nám všem dokáže zajistit respekt na hřišti proti komukoliv. Chtěl bych udržet tým ve druhé lize a skončit uprostřed tabulky, abychom se otrkali, a časem zkusit první ligu.

Co závěrem?
Ještě jednou bych rád poděkoval a těším se na letní přípravu a další zápasy.

Klíčová slova: