Michal David, hvězda národa, račí mor a hřbitovní kvítí kolotočářů a KSČM

 

Týden přináší zprávy většího a někdy menšího významu, ale co je vlastně doopravdy důležité? Týdnu vévodil klan Kočkových, ale zahanbit se nedal ani pan prezident. 

V Nových Butovicích ležela krajta a nebyla to mamba. Chovatelka mamby zemřela. Strom roku 2018 je lípa z Velkých Opatovic. KSČM bude řešit svoji prohru v komunálních volbách. Jediné, co by je mohlo zachránit, je lék nesmrtelnosti. Bezdomovec stojí víc než péče o sociální bydlení. Někde bude asi chyba. Třeba by mohla pomoci Adriana Krnáčová a zadat nový sociologický posudek. Třeba za rovných 666 tisíc korun. Na tolik totiž vyšlo zjistit, jak by si občané představovali areál kolem Výstaviště a jestli radši jezdí v autíčku nebo na labutích. Na Tachovsku se pravděpodobně objevil račí mor, který hubí místní raky. Miloš Zeman se rozhodl nevzbuzovat vášně a radši bude na 17. listopadu mlčet. Škoda, že takovou potřebu nemá častěji.

Bývalá spolupracovnice StB Kleslová se stane asistentkou nového zastupitele za ANO Nachera. A znovu pan prezident. Tentokrát se rozhodl udělit vyznamenání tvůrci spartakiádní hymny Michalu Davidovi. Holt když se podaří, co dařit má… Policista byl zproštěn obžaloby za to, že autem zatarasil cestu ujíždějícímu motorkáři. Ten se proletěl a skončil v nemocnici s vážným zraněním. Piazzeta před Internacionalem se pojmenovala jako náměsí Miloše Formana. Tak uvidíme, jestli se na tomto náměstí nezačne stavět, jak je zakresleno v Metropolitním plánu. Autonomní centrum Klinika podá ústavní stížnost, aby se odložilo vystěhování. Pár extrémistů tak jistě žhaví molotovy koktejly. Klinika byla totiž v minulosti terčem žhářských útoků. Podzim se blíží a je čas zazimovat chalupu.

Klíčová slova: