Babiš je jednička, 68 milionů v pokeru a postřelení psi

Babiš, pejsci a poker...
 

Týden vždy uteče jako voda a zpráv je jako hub po dešti. Předvolební sliby končí v propadlišti dějin, protože teď mají někteří zase na čtyři roky klid. Zato pan prezident letí znovu na svou oblíbenou cestu do Číny a takový Adam Bartoš je potvrzený rasista. Pojďte si ve stručnosti projít, co nám týden přinesl...

Školáci měli podzimní prázdniny. Podle týdeníku Respekt si StB vedla spis na nynějšího prezidenta Donalda Trumpha. Čech vyhrál v pokeru 68 milionů korun. Byla to tak historicky druhá nejvyšší výhra. Prvenství drží Martin Stazsko, který na turnaji v Las Vegas vyhrál pouhých 98 milionů korun. Vojenská policie řeší únik informací. Média totiž informovala o odvetné akci na teroristy, kteří zaútočili na české vojáky. Údajně je několik informacích uvedených v tisku nepravdivých.

V Kolíně se uskutečnil již šestnáctý Podzimní ples pro osoby se zdravotním postižením. Dělníci v Chlumíně našli při těžbě písku nevybuchlou munici. Stav mostu na Vltavské nelze zjistit. Někam se totiž vytratily potřebné dokumenty. Ty se o pár dní našly, ale vůbec se podle nich nestavělo. Most je uzavřen z důvodu katastrofálního stavu. Nová pražská koalice se dohodla, že v rámci výstavby nového mostu se upraví celý areál stanice Vltavská.

Muž v Nebušicích postřelil dva psy, protože mu vběhli na pozemek. V říjnu zemřelo na silnicích 54 lidí, což je o šest víc než minulý rok. Nejvlivnější ženou podle časopisu Forbes je stále státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Soud potvrdil Adamu Bartošovi podmínku za jeho protižidovské texty. Ten si také dělal seznamy havloidů a pravdoláskařů. Jako každý rok proběhl Halloween a Dušičky. Babiš je stále nejpopulárnějším politikem. Čtvrtina českých nemocnic skončila loni ve ztrátě. Zeman bude jednat se Si Tin-pchingem v pondělí. Náš hlas v Číně se musí totiž znovu přihlásit o slovo a lidských právech se hovořit určitě nebude.

Klíčová slova: