Teroristé bez zájmu, trafiky pro politiky a svatby z rozumu

 

Česká republika je spíše lákadlem pro turisty, nikoli pro teroristy, jak je patrné ze zprávy vojenské rozvědky, která za rok 2017 nezaznamenala ani jedno podezření. Co dalšího se událo během posledního týdne? 

Policejním prezidentem se stal Jan Švejdar. Galerie Kodl na pražském Žofíně prodala umělecká díla v hodnotě 220 milionů korun. Nejdražší byl obraz Dva chlapci za 13,9 milionů. Při loupežném přepadení benzinky v Nelahozevsi zemřela žena.

Vojenští zpravodajci v roce 2017 nezaznamenali hrozbu teroristických útoků na našem území. Dotace Agrofertu se vracet nebudou – nikdy, nikdy. Po Č. Švýcarsku se volně pohybuje koza domácí, ve vlčím teritorium. Pražští radní odvolali členy dozorčí rady DPP. V pražské Písnici hořel sklad obuvi a oblečení.

NCOZ zaznamenal účelové sňatky Češek. Největší vliv je zaznamenaný z Číny. Bulovka dluží tři čtvrtě miliardy korun. Chystá je splatit do 8 let. Děti znovu jako každý rok vystrašil čert, anděl a Mikuláš. Babiš nechce sirotky z Řecka. Přesun označil za nesmyslný. Lenka Bradáčová spustila kontrolu žalobce kauzy Čapí hnízdo.

Policista byl obviněn z prodeje drog. Sám se k tomu přiznal. Čtvrtina lidí nad 15 let kouří denně. Česká republika nevyšle nikoho na konferenci OSN o migraci. Počasí v následujících týdnech se nebude vymykat průměru. Špindlerův Mlýn zahájil lyžařskou sezóou.

Klíčová slova: