Na některých vysokých školách lze začít studium i od února

Věděli jste o možnosti studovat až od února?
  |  Komerční sdělení

V únoru většině vysokoškoláků začíná letní semestr, tedy druhý semestr daného ročníku. Ne však na Vysoké škole podnikání a práva s pobočkami v Praze a Ostravě. Tam od února potkáte i nové studenty, kteří na školu teprve přišli. Tato VŠ totiž umožňuje začít studium od února.

Spousta lidí nemůže nastoupit do školy v září, nicméně během pár měsíců se situace změní, a tak je zbytečné, aby čekali celý rok do dalšího podzimu. Může jít o ty, co dodělávali maturitu v září, a tak se neodvážili dát si přihlášku. Často jde o mladé, kteří původně na vysokou jít nechtěli, ale pak změnili svůj názor. Běžně v únoru nastupují také ti, co si původně vybrali špatnou školu a touží po změně. Vysoká škola Praha přijme všechny z nich.

Studium by mělo bavit

studium od února na VŠPP mají často zájem ti, kteří se na své původně vybrané škole zklamali. Od Vysoké školy podnikání a práva si slibují lepší přístup a zábavnější látku učiva. Většinou bývají spokojení. VŠPP je totiž trochu jiná škola v porovnání s ostatními. Zažijete zde pohodovou atmosféru, nikdo se na vás nebude dívat přes prsty, když budete při studiu pracovat. Umožní vám vyjet do zahraničí, podílet se na výzkumu.

Ostatně atraktivita je možná dána už samotným výběrem oborů. Aplikovaná informatika, Marketingové komunikace či Podnikání. To jsou studijní programy, které přitahují spoustu mladých. V 21. století mají velkou perspektivu, a navíc zahrnují mnohem více než jen nudné učení faktů. VŠPP klade velký důraz na praxi.

Nejen mladí se mohou vzdělávat

Nástup od února se netýká jen bakalářských a magisterských studijních programů. VŠPP nabízí rovněž LL.M. Praha, což je program zaměřený na právo v manažerské praxi. Jde o formu celoživotního vzdělávání vhodnou pro zájemce z praxe. Trvá jeden rok a lze ho v pořádku zvládnout i s vysokým pracovním nasazením a osobními závazky. Studovat na VŠPP může každý!