Stopy yettiho, Facebook plný mrtvých a Piráti se slevou

 

Týden se s týdnem sešel a zpráv se znovu urodilo tolik, že je nutné si všechno poctivě připomenout. Nejde však jen o aktuality. Připomněli jsme si také nějaká ta významná výročí a prostudovali, jak pracovat na našem zdraví. Pojďte se s námi poohlédnout za uplynulými sedmi dny…

Lidé stále více propadají zábavě jménem geocaching. Jen pozor, kam vás to zavede. Určitě není rozumné toulat se v podzemním tunelu. Že venkov pomalu umírá, už není jenom hrozba, ale reálný fakt. Co s tím? Máme ještě šanci situaci zvrátit? Najde se jen málokterý člověk, který by se nezamyslel nad teorií o útěku Adolfa Hitlera.

Je jisté, že se zasebevraždil ve svém bunkru v Berlíně? Pokud se tak stalo, určitě musel použít jinou identitu, což vyžadovalo kvalitní make-upÚpravy zevnějšku pro kvalitní profilovou fotografii už nepotřebují lidé, co jsou posmrti. Na Facebooku je jich už několik tisíc. Češi mají určitě radost, protože pitím piva se údajně bojuje s demencí a káva pomáhá boji s rakovinou. Tak hurá do hospody. Hnědé pole a co s ním? Termín brownfield je čím dál častěji spojován s budoucností Prahy. Víte však, co to vlastně znamená?

Bechtěr zkracuje život o pět let, což nezní zrovna dvakrát pozitivní. Jiří Pospíšil se pustil do Babiše, ale ten má Silné Česko na čepici. Piráti měli slevu od JCDecaux na předvolební kampaň. Byla to jenom náhodička? Jsou smutné chvíle, kdy oblíbený zpěvák odejde brzy. Jaké máme na mysli? Čína by je však uměla nahradit. Ta totiž kopíruje úplně všechno. První robot pro práci na poli se představil v Kolíně. Kdo by se chtěl ukrýt před hlukem hlavního města, existuje jedno místo, které se vám bude zaručeně líbit.