Co přinesl uplynulý týden: Hamáček na odpis, slušovický zázrak a Zemanova republika

Politická reality show pokračuje. Jaký bude její konec?
 

V českém politickém příběhu si znovu zahrál hlavní roli pan prezident Miloš Zeman. Na stará pochroumaná kolena předvedl další taneček s mocí a reality show stále nemá konce. Jaká je budoucnost ČSSD, současné vlády a našeho národa? To a mnohem víc vám představíme v přehledném souhrnu. 

Smrt v tomto týdnu byla v České republice nemilosrdná. Navěky nás opustil hlavní tvůrce „slušovického zázraku" a socialistický Baťa František Čuba. Smrt však v některých případech může být i klinická. Jaké jsou poznatky ze světa mrtvých? Nekompromisní slova volil Leo Steiner, když v našem rozhovoru označil premiéra Andreje Babiše za psychopata. 

Někdy je tak lepší číst o osobnostech, které svým příběhem inspirují. Přesně takový byl Waldemar Matuška. O něco smutnější čtení vás čeká v příběhu legendárního Karla Hašlera. Zemřel pod tíhou nacistické totality, za kterou stál jeden z největších zločinců v dějinách. Adolf Hitler však klidně mohl skončit jako umělec. 

Proč se vydal nakonec cestou, která stála životy miliony lidí na celém světě? Od těžkostí lidstva si můžete odpočinout v pravidelném cestopisu, tentokrát z Albánie. Určitě je to zajímavější výlet než na nejostudnější místo Prahy, které najdete na Černém Mostě. Zlepšení nezaslouží jen veřejný prostor, ale také lidské tělo. Lepší než zvedat činky je udělat pár kliků... Trápí vás kromě kil navíc i nějaké vrásky? Cestu k mladé pleti najdete zde.

Klíčová slova: