Policie hledá sebevraha z Benešovska

38letý Miroslav Kocura se již dvakrát pokusil o sebevraždu
 

Pohřešovaný se v minulosti pokusil o sebevraždu a také před svým zmizením o ní hovořil. Policie v tomto naléhavém případu žádá o pomoc veřejnost.

Miroslav Kocura ve čtvrtek dne 17. září kolem druhé hodiny odpolední odešel z domova v obci Kondrac - Dub č.p.19 a měl jít do benešovské nemocnice Rudolfa a Stefanie na navštěvu tchána. Rodině od té doby nepodal žádnou zprávu. Podle synova tvrzení hovořil minulý týden o záměru spáchat sebevraždu. O to se pokusil již dvakrát a byl několikrát hospitalizován na psychiatrii. Doma zanechal mobilní telefon, kartu zdravotní pojišťovny, peníze a kreditní kartu.

Popis pohřešovaného

Pohřešovanému muži je osmatřicet let, má střední 180 – 185 cm vysokou postavu, oválný obličej a hnědé oči. Při odchodu z domova měl na sobě tmavě modrou šusťákovou bundu s barevným nápisem na zádech, modré teplákové kraťasy s červeným nápisem na levém boku a na nohou černo-modro-zelené tenisky, pravděpodobně zn. Sandic. Má jizvu pod pravým okem, jizvy pod hrudním košem, mateřské znaménko na levém rameni a na obou zápěstích jizvy po sebevražedném pokusu. 

Žádost o spolupráci

Kriminalisté  se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace o osobě pohřešovaného muže přijmou prostřednictvím linky 158 nebo kterékoliv policejní služebny. 

Klíčová slova: