Pátrání po zlodějích bicyklů

Pachatelka v domě řádila 7. září 2015, pokud ji poznáte, volejte Policii.
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Brandýská policie pátrá po dvou zlodějích jízdních kol, kteří úřadovali v rezidenčním bydlení Melicharka v Polní ulici.

Dva zloději v Melicharce

Brandýští policisté řeší případ dvou různých krádeží jízdních kol, ke kterým došlo v ul. Polní v rezidenčním bydlení Melicharka.

K první z krádeži došlo již 23. srpna 2015 okolo čtvrté hodiny ráno. Pachatel odcizil kolo přímo z nosiče na automobilu zaparkovaném v garáži. Použil pouze schodiště.

Druhým pachatelem byla žena, která si vyhlédla pro svůj lup stejný dům v pondělí 7. září 2015 kolem třetí ráno. Na rozdíl od svého předchůdce při své misi používala výhradně výtah. Během hodiny v suterénu zlodějka vyštípala čtverec do pletivové výplně dveří, kterými se dostala do kolárny. Odnesla si odsud červenozelené horské jízdní kolo zn. Kellys TNT 10.

Jedno jí ovšem nestačilo, tak se do kolárny ještě vrátila pro dámské kolo černé barvy zn. Superior, které mělo bílé odpružené přední vidlice, bílé sedlo a bílé berany na řídítkách.

 

Kam se obrátit

  • Kdo by osoby poznal, ať kontaktuje policisty z Brandýsa na tel. 974 881 600 nebo osobně na jejich služebně. Volat můžete i na linku 158.
  • Policie upozorňuje občany, aby si zabezpečili svůj majetek a byli všímaví ke svému okolí. V případě ztráty klíčů doporučují ihned vyměnit vložku u zámku.
Klíčová slova: