Pikovice chystají festival Rozmarné léto

Tomáš Klus
 

V polovině srpna proběhne v Hradišťku Pikovicích hudební a divadelní festival Rozmarné léto.

S heslem “Vyberte si svůj způsob léta” se můžete připravit na netradiční festival, který propojí hudbu s divadlem. Bude se snažit vyhovět všem věkovým skupinám, neboť cílem této akce je, aby se bavili všichni společně.

„Chtěli jsme uspořádat takovou akci, na které se člověk nejen pobaví, odreaguje, ale i odpočine. Rozmarné léto je svým programem festivalem pro celou rodinu a věříme, že jsme vybrali právě takové lokality, které odpovídají příjemnému a klidnému charakteru akce.“, uvedl pořadatel festivalu.

Akce se koná na krásném přírodním místě v kempu na břehu řeky Sázavy, poblíž soutoku s Vltavou. Je možné se dopravit se na kánoích či Posázavským pacifikem. V kempu je možnost stanování.

Areál se otevře v pátek ve tři hodiny odpoledne a první vystoupení začne v 17 hodin skupina Berušky. Celý páteční večer bude ryze folkový a vychutnáte si známé melodie Wabiho Daňka nebo Františka Nedvěda.

Sobota bude začínat programem pro děti a to od deseti hodin. Těšit se můžete na různé soutěže a především na dětské divadelní představení pohádek, při nichž se určitě pobaví i dospělí. Od 15 hodin začne hudební program vystoupením skupin Crossband a UDG, všemi generacemi oblíbeného Jaroslava Uhlíře či Xindla X. Koncert Tomáše Kluse pak bude třešničkou na dortu sobotního večera.

festival Rozmarné Pikovice

 

Klíčová slova: