Milovníky vína čeká na Mělnickém koštu videomapping na radnici

Ukázka videomappingu In vino veritas
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Druhou srpnovou sobotu se uskuteční devátý ročník Mělnického koštu, kde se sejdou mělničtí vinaři s nabídkou degustace vína. Zlatým hřebem degustačního večera bude videomapping na mělnické radnici.

 

Vinařství k Mělníku patří již odnepaměti, a kromě tradičního vinobraní se tu koná i Mělnický košt. Letos připadá tato vinařská akce na sobotu 8. srpna a začne ve 14 hodin odpoledne. Proběhne v centru města, a to konkrétně ve Svatováclavské a České ulici, na náměstí Míru, na nádvoří zámku Mělník a v okolí kostela sv. Petra a Pavla.

Ochutnávat se tu budou vína loňská. „Těšit se ale můžete nejen na plody mělnických vinařství. Čekají na vás také nejrůznější gastronomické speciality, prezentace tradičních řemesel a v neposlední řadě i četné kulturní akce,“ lákají organizátoři akce na svém webu.

Mělnický košt zahájí ve 14 hodin výstřel z historického děla u kostela sv. Petra a Pavla. Po něm bude následovat krátké šermířské vystoupení. Návštěvník si bude moci poslechnout hudební produkci dvou scénách. U kostela na dětské scéně jsou připraveny pro děti i jejich rodiče pohádky.

Hlavním „hroznem na dortu”, jak se píše na webu města, bude videomapping. Jde o zcela unikátní akci s názvem „In Vino Veritas”. Video se bude promítat na mělnickou radnici od 22:00 do 01:00 hodin a začínat bude vždy v celou hodinu. Videomapping se na Mělníku promítal již před čtyřmi lety v srpnu, a to na Pražskou bránu.

 

Mělnický košt

08.08.2015 - 14:0009.08.2015 - 01:00

Mělník - Milovníky vína čeká na Mělnickém koštu videomapping na radniciVíce o akci

Blackout videomapping Mělník

08.08.2015 - 22:0009.08.2015 - 00:00

Mělník - Milovníky vína čeká na Mělnickém koštu videomapping na radniciVíce o akci

 

Čtěte dále

 

Klíčová slova: