Policie hledá svědky dopravní nehody na Mělníku

Ilustrační foto
 

Ve středu ráno srazil chodkyni a z místa bez pomoci ujel. Policie hledá svědky!

Stalo se tak ve středu 14. října před 7 hodinou ranní v ulici Nádražní.

"Dosud nezjištěný řidič, nezjištěného vozidla jedoucí po ulici Nádražní směrem k ulici Řípská v obci Mělník, se pravděpodobně nevěnoval plně řízení svého vozidla a na rovném úseku komunikace u vlakového nádraží narazil na přechodu pro chodce do devatenáctileté dívky," uvedla mluvčí Markéta Johnová. Zraněná žena byla převezena do nemocnice. 

Chodkyně šla přes přechod směrem k vlakovému nádraží. Narazil do ní nezámý řidič pravou přední částí vozidla. "Nárazem byla odhozena vpravo mimo jízdní pruh k areálu nádraží do stojícího autobusu, který zde vysazoval cestující. Řidič, který nehodu způsobil, vůbec nereagoval, nezastavil a pokračoval v jízdě dál směrem k ulici Řípská," řekla Johnová.

Policisté nyní žádají o spolupráci svědky této kolize!
Jakékoli informace vedoucí k zjištění řidiče mohou občané sdělit policistům na bezplatné lince 158, nebo mohou kontaktovat přímo dopravní inspektorát v Mělníku na lince 725067127.
"Zvlášť žádáme, aby se policistům přihlásila svědkyně, která si měla dle zjištěných informací zapsat část poznávací značky vozidla," dodala Markéta Johnová.