Policie hledá muže z Mníšku pod Brdy

Hledaný muž
 

Od minulé soboty se beze stopy ztratil dvaatřicetiletý muž, u něhož existují důvodné obavy ze spáchání sebevraždy. Policie proto urgentně žádá občany o spolupráci.


Policisté z obvodního oddělení pátrají po muži, jehož jako pohřešovaného ohlásila manželka 10. srpna 2015. Její manžel odešel z domova v obci Mníšek pod Brdy v sobotu 8. srpna 2015 okolo jedenácté hodiny dopoledne. Od té doby se nikomu z příbuzných ani známých neozval.

Policisté zahájili rozsáhlou pátrací akci, do které se zapojili desítky policistů z obvodních oddělení, dobrovolní hasiči a strážníci městské policie. Propátrali široké okolí i okruh lidí pohřešovaného, avšak bezúspěšně.

Hrozí důvodná obava, že by se mohl pokusit o sebevraždu. Policie proto naléhavě žádá veřejnost, aby jakékoliv poznatky vedoucí k vypátrání pohřešovaného sdělili na linku 158 nebo policistům na Obvodní oddělení Mníšek pod Brdy tel. 974 882 720.

Pohřešovaný je štíhlé postavy o výšce 180 až 185 cm, hubený obličej, krátce střižené hnědé vlasy a modré oči. Byl oblečen do bílé košile, šedých kalhot a měl černé boty.

Karta pohřešované osoby na stránkách Policie ČR

Klíčová slova: