Baviči pořadu Na Stojáka rozesmějí publikum v pískovně u Neratovic

Areál Beach parku Mlékojedy
 

Stand-up baviči v pátek 14. srpna přijedou do Beach parku Mlékojedy v blízkosti města Neratovice. Kromě koupání v pískovně se tu lze zabavit různými způsoby. Promítají se zde filmy, konají se tu koncerty a taneční párty.

Nejdřív stand-up baviči, potom párty až do rána

 

V pátek 14. srpna od 21 hodin se v Beach parku u pískovny Mlékojedy uskuteční pořad Na Stojáka live. 

Vystoupí zde:

  • Karel Hynek, který je původní profesí manažer externích call center,
  • Daniel Čech, který absolvoval DAMU a živí se jako moderátor,
  • Ester Kočičková, zpěvačka, textařka a moderátorka v jedné osobě. Ve skutečnosti se jmenuje Renata Divišová.

 

Na vstupenky, které stojí 100 Kč, nebude potřeba žádná rezervace. Po skončení pořadu Na Stojáka bude následovat párty až do ranních hodin. 

Televizní pořad Na Stojáka tvoří trvalou součást českého programu HBO. Původně se opíral o populární tváře Tomáše Hanáka, Tomáše Matonohy, či Ester Kočičkové. Jeho autoři postupně objevili i talenty dosud neznámé - například Ivu Pazderkovou, Josefa Poláška, Lukáše Pavláska, Marii Ludvíkovou, či Lumíra Tučka. Pořad vychází z tradice známé z angloamerických barů, kde se bavič na malém pódiu postaví před publikum a během několika minut je zkouší pobavit vtipy, zpěvem, či improvizovanými scénkami.

 

Nejen koupání, ale i spousta zábavy

 

Klub v Mlékojedech letos slaví 15 let své existence. Vstup do areálu je zdarma, pouze v pátek a v sobotu se platí večerní symbolické vstupné 50 korun.

Kromě koupání v pískovně tu návštěvníci mohou nejen sportovat, ale i tančit na pravidelných párty nebo na koncertě. Každý čtvrtek se zde také promítají filmy zdarma

  • 8. srpna - Láska na kari
  • 13. srpna - Lovci hlav
  • 20. srpna - Kobry a užovky
  • 27. srpna - Funny gamers
Kobry a užovky se natáčely v nedalekých Kralupech nad Vltavou, Velvarech a na Kladně.