Policie hledá 16letého Marka z okresu Mělník

Dvě fotografie Marka Havla
 

Šestnáctiletý Marek Havel je v databázi hledaných a pohřešovaných osob již tři týdny.

Markovi Havlovi z Liběchova bylo v březnu šestnáct let. Je vysoký 190 centimetrů, dle informací v databázi by měl mít střední/obézní postavu.

Jeho vlasy jsou rovné, mají hnědočernou barvu a oči jsou také hnědé. Na jedné z uveřejněných fotografií má vlasy ostříhané na ježka.

Dle informací v databázi Policie ČR by Marek Havel neměl být nebezpečný, ozbrojený ani by neměl mít nakažlivou nemoc. Je hledaný od 15. července 2015.

Marek Havel je svěřencem Diagnostického ústavu pro mládež (Lublaňská, Praha 2). Podle informací zveřejněných Policií ČR se po něm již během července pátralo, ale byl nalezen. Tehdy odešel na konci června z liběchovické restaurace, kde byl se svou rodinou. Ale nevrátil se ke svým prarodičům, u kterých byl na povolené dovolence.

V databázi osob, po nichž se pátrá, se stále nachází třináctiletá Šárka Jakubínská z Mělnicka.

 

 

Pokyny Policie

  • V případě, že kdokoliv hledanou nebo pohřešovanou osobu potkal nebo měl jakékoliv informace, žádá Policie ČR, aby veškeré informace sdělil na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky pp.oo.operacni@pcr.cz.
  • Rozhodně není doporučeno provádět jakékoliv opatření ze strany veřejnosti, které by měla za následek omezení práv nebo osobní svobody zveřejněných osob i s ohledem na vlastní bezpečnost. 
Klíčová slova: