Tragédie se nevyhýbají ani slavným. Bohužel nejen David Pastrňák přišel o dítě

David Pastrňák se stáhl do ústraní a prosí veřejnost o respektování jeho soukromí. Zemřel mu jeho syn Viggo
 

Srdcervoucí zprávu oznámil v pondělí na svém instagramovém profilu. Česká hokejová hvězda David Pastrňák společně se svou přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou prožívají jedno z nejhorších období jejich života. Zemřel jim jejich syn, ani ne týden po narození.

Smutnou zprávu zveřejnil Pastrňák na svém instagramu a poprosil veřejnost, aby v této těžké chvíli respektovala soukromí dvojice.

Syn Davida Pastrňáka, kterého s přítelkyní pojmenovali Viggo Rohl Pastrňák, se narodil 17. června a zemřel jen 6 dní poté 23. června. Hokejista se syna dlouhé měsíce nemohl dočkat a dokonce se i omluvil z účasti na mistrovství světa, aby mohl být u porodu.

Srdcervoucí zprávu oznámil v pondělí na svém instagramovém profilu. Sdílel na něm černobílou fotografii dětských nožiček a pod příspěvek napsal: „Máme teď nad sebou anděla a říkáme mu syn. Budeme tě navždy milovat.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasta (@davidpastrnak)

 

Žádné bližší informace zatím nejsou známy. V komentářích vyjádřili upřímnou soustrast mimo jiné i Petr Čech, Vítek Vaněček a Peter Cehlárik. „Upřímnou soustrast, myslíme na vás a celou rodinu,“ okomentovala příspěvěk Česká hokejová reprezentace.

Také přišli o dítě

Tato tragédie bohužel není mezi českými celebritami nijak ojedinělá.

  • O dítě přišla v roce 2013 i moderátorka pořadu Pošta pro tebe Ester Janečková. Miminku přestalo bít srdíčko v šestém měsíci těhotenství.
  • Děťátko Veroniky Žilkové a Martina Stropnického se narodilo s vrozenou brániční kýlou. Melichar Stropnický se narodil 14. května 2007 a zemřel po pouhém půl roce.
  • Toto neštěstí se nevyhnulo ani české popové hvězdě Michalu Davidovi. Zpěvákovi před 21 lety zemřela jeho devítiletá dcera Míša na leukémii.

 

KAM DÁL: Židovka, která změnila svět: Co se můžeme naučit od Anny Frankové?