Kralupský útulek volá o pomoc!

Útulek praská ve švech
Zobrazit fotogalerii (4)
 

V kralupském útulku Lesan se doslova roztrhl pytel s novými přírůstky. Pomůžete? V nabídce jsou především ovčáci a větší kříženci.

Útulek Lesan je přeplněn! „V poslední době se doslova roztrhl pytel s ovčáky a velkými kříženci, které nikdo nechce. Prosím, sdílejte naše psy. Pokud je tu někdo, kdo by pomohl s inzercí, napište. Potřebujeme vaši pomoc!“ Zoufale volají zaměstnanci Lesanu o pomoc.

V nabídce jsou tedy především větší psi. Například kříženec německého ovčáka, jde o přibližně o desetiletého psa, měří 53 centimetrů a váží 22,5 kila. Dostal jméno Vigo, odchytila jej městská policie ve Veltrusech u místní restaurace. Loudil tady o něco k snědku.

Máme tip na méně tradičního mazlíka! NETRADIČNÍ domácí mazlíček: Jak vychovat ježka?

V očích má zákal a také by mu neškodilo přibrat nějaké kilo. Je to klidný dědoušek. který si ostatních psů v kotcích nevšímá, rád se pomazlí, je čistotný a na vodítku chodí téměř vzorně.

Pokud máte zájem o Viga nebo si chcete prohlédnout nabídku útulku Lesan, podívejte se na jejich facebookové stránky. Případně navštivte web útulku. Pejsci jsou tu krásní, zcela opuštění a čekají na nový domov. Poskytnete jim ho?