Jak využít volební lístky Miloše Zemana? Ideální na podpal, fungují i jako platidlo či toaleťák

Viděli jste také nějakou podobnou výzvu? Prohlédněte si celou fotogalerii...
Zobrazit fotogalerii (11)
 

Kreativita českého národa je všeobecně známá. Dokážeme si dělat legraci prakticky z čehokoli, prezidentské volby nejsou výjimkou. Na sociálních sítích se lidé doslova předhánějí v tom, kdo lépe využije volební lístek Miloše Zemana. Mrkněte se do fotogalerie na ty nejlepší nápady.

Současná hlava státu "své" občany nespojuje, ale rozděluje. Je to evidentní v podstatě každý den, během volby prezidenta tento fakt vygraduje. Zatímco jeho fanoušci většinou vymýšlejí nejrůznější hesla podpory, jeho odpůrci likvidují volební lístky s jeho jménem. Hodit do koše nestačí, čím kreativněji, tím lépe. 

A tak na sociálních vídíme Zemanův lístek v plamenech, jako hračku pro psa či supluje toaletní papír (s poznámkou, že je pro pozadí sice drsný, ale pro jednou se to nějak zvládne). Na Facebooku dokonce vzniklo několik událostí, jako třeba "Hod vlaštovkou vyrobenou z hlasovacího lístku ing. Zemana" a další. Jen tak mimochodem, zájem projevilo více než třicet tisíc "vrhačů vlaštovek".

Svou šanci vycítili i obchodníci přející si změnu na Hradě. Po celé zemi se tak můžeme setkat s nejrůznějšími akcemi, které vybízejí směnu volebního lístku s číslem 7 za slevu nebo dokonce rovnou za pivo zdarma. Zkrátka Češi opět dokázali, že když se objeví dobrá příležitost, umí ji využít bezezbytku. Věříme, že se toho opět nechytne ministerstvo vnitra a nebude se snažit autory těchto vtipů a akcí jakkoli perzekuovat. 

Klíčová slova: