Jak se chovat k ženě, když má své dny?

Ženy jsou při menstruaci super citlivé
 

Ženská menstruace dokáže všechny muže pořádně vyděsit. Nejen, že jsme podrážděné. Často si na nich pořádně vybijeme zlost. Je načase jim ujasnit, co mají dělat a co ne, aby nás nedráždili.

Když ženy mají své dny, není s nimi k promluvení. To už se pánové za staletí zkušeností naučili. Ale stále ještě neví, jakým způsobem nás mají opečovávat a jak se s námi bavit, když procházíme tímto složitým obdobím. Muž nikdy nebyl v těle ženy, takže tyhle věci nikdy nemůže pochopit. 

Věc 1. Tolerance a pochopení

Tolerance je pro mnohé muže kamenem úrazu a opravdu se to neomezuje jenom na ženské dny. Některým je zatěžko nám ženám projevit maličko pochopení úplně kdykoliv. Muži často nechápou, že to víme lépe. A budou se s námi dokola dohadovat, že jsou páni tvorstva a mají ve všem pravdu.

Tohle platí kdykoliv, ale ne, když máme ženské dny. Prosím, zkuste se na chvilku zamyslet a pochopte, že když neoplodněné ženino vajíčko opouští dělohu, pravděpodobně opět neoplodněno, pudově nás to naštve. Takže bez ohledu na to, co zrovna řeknete nebo uděláte, naštvete nás. Takže raději ve všech tématech pokorně ustupte a buďte k nám shovívaví. Věřte, že krvácet jako my byste nezvládli.

Věc 2. Lichotky

Ačkoliv se někdy chováme jako semetriky, potřebujeme od vás slyšet přesně opačná tvrzení. Jestliže se chováme nevhodně, rozhodně to neříkejte. Tím jen přilejete vody do ohně. Zkuste nám tvrdit, že nás máte rádi takové, jaké jsme - bez ohledu na to, že jsme vás právě seřvaly na tři doby.

Ale pozor, nesmíte vyloženě lhát. Tím nás akorát tak naštvete, protože to vycítíme. Takže všeho s mírou. Lichotky ohledně krásy vnější se také počítají, jen si dejte pozor, jak je formulujete. Pravděpodobně víme, že nevypadáme nejlépe a lež tomu jenom přidá. Počínejte si velmi opatrně a važte slova.

Kakaový prášek je bohatý na flavonoidy a antioxidanty

Věc 3. Zapomeňte na kritiku

Neopovažte se nám cokoliv vytýkat nebo nás kritizovat, když máme své dny. Asi chápete, že když máme problém snést i dobře míněnou lichotku, tak nás dobře míněná kritika přivede k šílenství. Mnoho žen by chtělo jen tak sedět doma v klidu a teple při svých dnech. Ale nemohou, protože je muži vyprovokují. Nejlepší bude, když budete mlčet, anebo nás opatrně pochválíte. Jsou tady však další možnosti.

Věc 4. Rozmazlování

Menstruující ženy jsou jako květiny. Tedy pouze za předpokladu, že uděláte všechno, co se po vás chce. Takže univerzální rada pro všechny muže zní: Rozmazlujte nás. Pokud máme zrovna chuť na oříškovou zmrzlinu zdobenou čokoládovým sypáním, tak sakra MÁME chuť na oříškovou zmrzlinu zdobenou čokoládovým sypáním. Je nám jedno, kolik je hodin, kolik máte práce a kolik máme kilo. Prostě běžte a přineste ji. Jinak si zaděláváte na malér.

Naopak, pokud si nás budete hýčkat a rozmazlovat, proměníme se v mazlivé kočky. Ženy mající své dny jsou hodně citlivé na dotek, mají citlivější nejen duši, ale i kůži, a proto se rády mazlí a jsou rády hlazené. Můžete nás objímat, mazlit, masírovat, hladit, drbat, škrábat, jak budeme chtít. S tím souvisí i další rada.

Věc 5. Orální sex

Jak už to tak bývá, pokud trpíme bolestmi a nemáme na nějaké hrátky náladu, tak máte prostě smůlu. Ale když se k nám budete chovat hezky, rozmazlovat si nás a hýčkat - a pokud zrovna nebudeme mít bolesti -, pak se vám jistě podaří nás rozněžnit. Tak jako chceme, abyste rozmazlovali naše chuťové buňky, chceme také patřičné uspokojení v podobě orálního sexu.

Mazlení a sex při menstruaci není tabu. Záleží na přístupu

Nemyslete jen na sebe, šup sem - šup tam žádnou ženu neuspokojí. Obzvlášť pokud má své dny, tak se často ke ,,klasice” vůbec nechce uchylovat. Je hodně mužů, kteří mají tu drzost si myslet, že by žena, která má zrovna menstruaci, ještě měla orálně uspokojovat muže. Prosím? Nestačí, že máme tak těžký životní úděl - totiž krvácíme - a ještě máme uspokojovat MY VÁS? Pokud chcete ženu uvolnit, uspokojte všechny její chtíče bez vlastního profitu. Jsou to koneckonců ,,ženské dny”, ne mužské.

Co od vás tedy chceme?

Základní model chování pro muže, pokud máme své dny, je tedy takovýto: Rozmalovat nás a hýčkat, uspokojit naše chuťové (a případně sexuální) buňky, starat se o nás, jako kdybychom byly malé. A samozřejmě udělat si všechno sám. Takže nechtít po nás vařit - naopak uvařte nám, ukliďte, postarejte se apod.

Nemusí to být jako svátek, trocha pochopení naprosto postačí. Když řekneme, abyste něco nedělali, protože nás to rozčiluje, tak to nedělejte, a naopak. Zkuste se držet těch pár zásadních doporučení a uvidíte, že na vás menstruující ženy nepříjemné nebudou.