Sháníte originální dárek k Vánocům? Nechte si udělat horoskop na míru

Jste jedineční, zasloužíte si jedinečný horoskop
  |  Komerční sdělení

Vánoce se blíží a je čas myslet na dárky. Překvapte své blízké horoskopem na míru.

 

Co takhle místo obvyklých dárkových sad, které stejně nikomu radost neudělají, nadělit pod stromeček svým blízkým něco originálního? Nechte babičce, mamince nebo třeba dceři vypracovat horoskop, který napoví, co daného člověka v příštím roce potká a jak si s danými problémy poradí.

Kdy může být astrologie užitečná?
- když chcete lépe porozumět sami sobě a odhalit své silné stránky
- když chcete pochopit životní výzvy a stále se opakující situace
- když se snažíte lépe pochopit své dítě či partnera a chcete znát jeho motivace, potřeby a pocity
- když chcete založit firmu, podepsat smlouvu, naplánovat svatbu či koupi nemovitosti
- když chcete porozumět událostem, které se už staly
- když plánujete počít dítě

Astrologie nejsou žádné čáry
Astrolog si nevymýšlí, ani nečaruje, ale snoubí své vědomosti a zkušenosti s poznatky dalších astrologů, ať už současných či minulých. "Důležité však je i umění interpretace, kde mají své místo analytické schopnosti a také intuice. Astrologie není čistá esoterika, ale z velké části věda, založená na přesných výpočtech a empirických poznatcích," popisuje astroložka Gabriela Šátková.

Při rozboru horoskopu pro konkrétního člověka vždy vzniká naprosto jedinečná analýza, protože každý z nás je unikát. Astrolog pro tento rozbor potřebuje datum, místo a co možná nejpřesnější čas narození, aby zjistil postavení planet v tomto okamžiku. A jelikož se každá z planet pohybuje různou rychlostí a lidé se rodí v různých částech Země a v různých časech, už nikdy nebude postavení ani vliv planet stejný jako v okamžiku narození každého z nás.

Co tedy pod stromeček
Astroložka Gabriela Šátková nabízí svým klientům vypracování nativního či solárního horoskopu. Nativní horoskop je osobní horoskop, který slouží k poznání sebe sama. Odhaluje slabé i silné stránky vaší povahy a jak s nimi pracovat. Solární horoskop naopak napoví, co vás během příštího roku čeká. Dozvíte se, na co si dát pozor, jaké máte možnosti, co se vám bude dařit. Každý z horoskopů vyjde na 700 korun.

Při objednání horoskopu dostanete ZDARMA numerologický rozbor v  hodnotě 360 korun. Objednávejte ZDE.


Nejúčinější je ovšem kombinace obou variant, protože se nejen dozvíte, co o vás říkaly planety v okamžiku narození a v čem jste dobří, ale zároveň jak své předpoklady skloubit s aktuálními událostmi ve vašem životě. A protože Gabriela Šátková je zároveň koučka, nenápadně vás nasměruje k cestě, jak svých cílů dosáhnout. Kombinace nativního i solárního horoskopu stojí 1 200 korun.

Výborným dárkem může být i partnerský horoskop, který vám poví, co vás s druhým člověkem sbližuje, kde se mohou vyskytnout třecí plochy a jak si s nimi poradit. "Vypracuji rozbor horoskopů vás obou či obou lidí, pro které je určen, včetně popisu jejich základních charakterových vlastností, dispozic, talentů a oblastí, které je možné rozvíjet. Následně se zaměřím na partnerskou kompatibilitu a prognózu a doporučení na nejbližší období," vysvětluje Šátková, podle níž se nemusí nutně jednat jen o životní partnerství, ale také například o pracovní partnerství, vztah rodič a dítě či o vztah mezi dvěma sourozenci. Tento druh horoskopu pak přijde na 1 200 korun.