Kuba skončil na ulici! Pomůžete staršímu pejskovi do života?

Lesan praská ve švech
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Kříženec jorkšíra Kuba se do útulku dostal díky policistům. Milý starší pán teď hledá novou rodinu! Stavte se v kralupském útulku Lesan!

Starší pejsek má 31 centimetrů a 3,5 kila. Do útulku ho přivezli městští policisté. Páníček ho zřejmě vyhodil. Možná kvůli jeho věku? Je to totiž už pán v letech, který potřebuje lásku a porozumění.

Na vodítku chodí dobře, má rád mazlení a ostatních psů v kotcích si nevšímá. Hůře slyší i vidí. Určitě však svému páníčkovi dokáže udělat spoustu radosti. V útulku absolvoval úpravu srsti. Manipulaci i jízdu autem snáší bez potíží.

Pomůžete najít Kubovi nový domov? Útulek stále praská ve švech! Je zde spousta pejsků, kteří hledají nové páníčky! Jak jsme již psali v předešlých článcích, jedná se především o větší pejsky, jako jsou ovčáci a jejich kříženci.

Tři psi sice z útulku odešli, ale další čtyři přišli. Situace je tak tristní, že si žádá rychlé řešení! Pomůžete, vezmete si domů nového hlídače nebo společníka, se kterým vám bude jednoduše fajn?

A kteří chlupáči našli novou rodinu? Jsou to: Annie, Tara a Vigo. O Vigovi jsme vás informovali. A to i v souvislosti s neutěšenou situací útulku pro opuštěná zvířátka. Kralupský útulek volá o pomoc!

Pokud nemáte možnost odebrat psa, dá se pomoci i jinak. Můžete jim například přinést nějakou tu dobrotu nebo chodit venčit. Další zajímavostí Lesanu je i jejich charitativní obchůdek, v tom můžete zakoupit všelijaké šperky. Výtěžek z prodeje jde všechen na pejsky!