Pomůžete? Majitel ho už nechce, asi se psa nabažil!

Poslouchá a má naučené povely
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Tříletý vlčák hledá domov, majitel ho nechal u domu na řetězu a potom ho odmítl úplně. Dáte mu nový domov a rodinu?

Blesk je asi tříletý pes československého vlčáka nebo jeho křížence. Čip ani tetování nemá. Podle informací svědků je to pes, který žil na Šťastném ranči v Kozomíně, poslední dobou byl pouze uvázaný na řetězu! Majitel ho už nechce. Blesk si oblíbil pána, který na ranči pomáhal, s ním chodil na procházky na volno a poslouchal i na povely.

Bohužel, pán žije na ubytovně v Kralupech a vzít si ho nemůže. Blesk za ním často utíkal, proto byl odchycen v Kralupech. „Ze začátku je trošičku bázlivější, ale když se skamarádí, tak je to mazel. Umí sedni, dej pac, zvládá perfektně přivolání a na vodítku chodí u nohy. Je to šikula,“ říkají zaměstnanci útulku.

Tři psi sice z útulku odešli, ale další čtyři přišli. Situace je tak tristní, že si žádá rychlé řešení! Pomůžete, vezmete si domů nového hlídače nebo společníka, se kterým vám bude jednoduše fajn?

A kteří chlupáči našli novou rodinu? Jsou to: Annie, Tara a Vigo. O Vigovi jsme vás informovali. A to i v souvislosti s neutěšenou situací útulku pro opuštěná zvířátka. Kralupský útulek volá o pomoc!

Pokud nemáte možnost odebrat psa, dá se pomoci i jinak. Můžete jim například přinést nějakou tu dobrotu nebo chodit venčit. Další zajímavostí Lesanu je i jejich charitativní obchůdek, v tom můžete zakoupit všelijaké šperky. Výtěžek z prodeje jde všechen na pejsky!