Chystá se třetí Podnikej odolně, stavíte se?

Setkání podnikatelů jsou dnes velmi oblíbená
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Ojedinělý projekt, který spojuje podnikatele ze všech možných oborů. Třetí setkání proběhne ve čtvrtek 9. června, určitě je na co se těšit!

Podnikej Odolně funguje od září 2015 a první seminář přišel v říjnu. A jak to celé začalo? Už dva roky předtím se objevil první impuls na business snídani a následně při diskusi u táboráku na čarodějnicích u Jordánu. Cílem je podpořit podnikatele, propojit je, rozšířit obzory a kontakty a posílit kvalitu jejich služby/výrobků. Podnikatelé z různých oborů tak mají dneska šanci vzájemně si předat zkušenosti a popsat, jak funguje ten jejich byznys. Za cíl si Podnikej odolně klade zvát hosty, kteří mohou být pro druhé inspirativní.

Účast na prvních setkáních fungovala na hlavně na základě osobního pozvání. Poslední seminář byl velmi dobře hodnocený. Další bude následovat už tento čtvrtek, tedy 9. června.  

O uskupení jsme již informovali. Podnikáte Odolně? Podobně jsme informovali o druhém setkání podnikatelů. Podnikatelé podnikatelům

A co je pro podnikatele v rámci semináře nejtěžší? Mají největší problém právě s tím, že by předstoupili před další lidi a mluvili o sobě, své službě a firmě. Přijďte je podpořit i vy! Mluvit před skupinou lidí není nic snadného, jedná se o dovednost, kterou má jen málokdo přirozeně. Zpětné vazby účastníků po předešlých seminářích byly velmi pozitivní. Akce se bude konat čtyřikrát do roka hlavně proto, aby spolu daní lidé udržovali kontakt.

Zakladatelé Podnikej Odolně jsou sousedé a vlastně i přátelé. S Jaroslavem Gallem spolupracuje grafik a kreslířka. Nikdo nebrání tomu, aby se k týmu přidal i někdo další, kdo by jej mohl obohatit, popřípadě přivést nové, zajímavé hosty.  

Klíčová slova: