Nejhorší nádražku najdete v Rakovníku!

Nejlepší část restaurace je mašinka nakreslená na zdi
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Jednoznačně zatím nejhorší nádražku jsem navštívila v Rakovníku. Co v ní bylo tak strašného? Proč jsme odtud raději utekli?

Pokud jedete do Rakovníka a máte chuť na pivo, tak si ji nechte zajít. Nebo alespoň vyberte lepší lokál. To, co je na nádraží, nepotěší nikoho, kdo by rád chvíli v klidu poseděl. Hospůdka navíc ani není nějak zajímavá. Pominu-li "legrační" ceduli před lokálem nebo kresbu mašinky na stěně.

K pití si můžete dát některou z lahvových limonád a samozřejmě pivečko. Točí zde Bakaláře desítku, jedenáctku a dvanáctku. Nabízí i točenou malinovku, v době, kdy jsem restauraci navštívila, ale žádnou neměli.

Co k jídlu? Obvyklé hospodské pochutiny jako brambůrky, tyčinky a oříšky. Dále nádražka nabízí pizzu. Tu jsem ale neriskovala. Vypadalo to na pár kousků těsta z rozmrazu. V nabídce jich je hned několik, ale opravdu k dispozici byly tři.

Jednoznačně jedna z nejbáječnějších nádražních restaurací sídlí v Kralupech. Pivo za 12 korun? Tak to tady ještě nebylo!

V osvěžovně najdete i jukebox. Ten se tentokrát stal kamenem úrazu. Několik mužů u vedlejšího stolu si začalo pouštět drsné písně. Těžko říct, co to bylo, možná Orlíci nebo podobně pofidérní uskupení.

Místnost je prostorná, relativně čistá, k jídlu si zde nic moc nedáte. Restaurace má i vlastní salónek, respektive vedlejší místnost, do které se můžete usadit. Nemá vlastní toaletu a tak opět, podobně jako v Kralupech, musíte využít nějakou nádražní hrůzu.

Moje hodnocení nebude dobré. Lokál se mi nelíbí. Mám hlad a nenabízí ani utopence. Toaletu mohu využít maximálně tu nádražní špinavou. Hosté jsou nepříjemní, řvou a pouštějí zvláštní hudbu. Nemluvě o jejich dotěrnosti a nepříjemnosti. Z restaurace jsem doslova utekla. Možná tady měli jen špatný den. Každopádně jedno je jisté, jak hlásá cedule přede dveřmi. Tady se vážně kalí. Hodnocení 2 body z 10.

2 z 10