Neuvěřitelné prostředí, club, který musíte navštívit

 

Zbrusu nový club se otevírá už za pár dní, na co všechno se můžete těšit a čím je výjimečný? Například zdejší prostředí je naprosto neodolatelné!

Chambers bar! Ten otevírá již za pár dní. Můžete tady najít třeba naprosto neobyčejný barokní sál, který jen tak někde neuvidíte. Grand opening proběhne již tento pátek a program je vážně velkolepý. Tak uvidíme, jak si club povede do budoucna, ale zatím to vypadá slibně.

K pití je zde hned několik druhů míchaných nápojů, nějaké ty lepší panáčky a samozřejmě pivo, víno i nealko. Co plánují do budoucna? „Rádi bychom v klubu měli módní přehlídky, koncerty, sólové zpěváky i nejrůznější benefice. Oslovujeme dobročinné organizace a domlouváme spolupráci i s nimi,“ prozrazují zdejší zaměstnanci.

 

Program clubu zatím nebyl odtajněn. Zatím to vypadá na pátky a soboty ve znamení nejrůznějších kapel, přehlídek nebo třeba travesti show. Ani v týdnu nepřijdete zkrátka. Budou zde například jazzové nebo swingové úterky, fotbálkové souboje nebo karaoke. Nebudou chybět ani akce, které vás nalákají na příznivé ceny, nebo drink zdarma.

 

Chambers bar najdete v Ječné 12. Jen vystoupíte z tramvaje a jste v clubu. Tak kdy se zastavíte na drink a trochu kultury? Rozhodně se stavte na Grand opening! Kdy? Již tento pátek 21. října. Na co se můžete těšit?

 

Kromě welcome drinku vás čeká jedinečný program! Máte šanci zhlédnout travesti vystoupení v podání TiFanny BiGest, Madonna Daniela Maxovou, Crystal Travestiova, potom akustický koncert Lucie a Michaela nebo mladé talenty z Moravia talent! Vše vyvrcholí o půlnoci, ale co vás čeká, to je zatím překvapení. 

Celý večer bude moderovat Veronika Bartošová. A aby toho nebylo málo, Grand Opening Party pokračuje také v sobotu, a to ve stylu Electro Swing.