FOTOSOUTĚŽ: Hledáme nejkrásnější i nejošklivější radnici

Pošlete nám fotku vaší radnice a vyhrajte v naší soutěži
 

Pošlete nám fotku vaší radnice nebo městského úřadu. Dva autoři obrázků, které získají nejvíc hlasů, si užijí víkend s polopenzí v penzionu na Šumavě. Třetí výherce si pochutná na domácím chlebu.

Je radnice ve vaší obci či městě ta nejkrásnější ze všech? Chcete se pochlubit? Myslíte si, že sousední město na vás prostě nemá? Uvidíme. Vyhlašujeme soutěž o nejkrásnější radnici či městský úřad ve středu Čech. Ale zúčastnit se mohou i ti, jejichž radnice či městský úřad jsou naopak pěkně ošklivé. My totiž oceňujeme originalitu fotky. Ale hlasovat o vítězi budete vy, nači čtenáři. Autor snímku, který obdrží nejvíc hlasů, vyhraje víkend v malebném penzionu Polka, kde pečou vlastní domácí chléb a odkud je to jen kousek na všechna zajímavá místa Šumavy.

 

Do soutěže bude zařazen každý, kdo pošle fotografii radnice nebo městského úřadu obce, která je ve středu Čech. Své fotografie můžete posílat od čtvrtka 28. dubna do neděle do půlnoci 22. května. Poté všechny fotografie zveřejníme ve fotogalerii a čtenáři budou hlasovat o nejkrásnější, nebo naopak o nejošklivější radnici či městský úřad. Ukončení hlasování je v neděli 5. června v 18.00. Vyhlášení vítězů proběhne 6. června. Zvítězí ten, jehož snímek získá nejvíc hlasů.

Soutěžní fotografie posílejte na info@ctidoma.cz, případně sdílejte do naší skupiny na Facebooku. Fotografie musí být v dostatečném rozlišení pro online zobrazení a e-mail musí obsahovat celé jméno a adresu soutěžícího. V předmětu e-mailu musí být napsáno "Soutěž o víkend v penzionu Polka". Konkrétní radnice či městský úřad musí být pak přesně pojmenována - například Magistrát hlavního města Prahy.

 

O co se soutěží?

1. místo - Ubytování na prodloužený víkend pro 2 osoby včetně polopenze v hodnotě 3 000 korun
2. místo - Ubytování na víkend pro 2 osoby v hodnotě 2 000 korun
3. místo - Bochník domácího chleba zdarma k vyzvednutí na místě!

 

Ubytování je možné v měsících červen, září, říjen a listopad.

Výherce se osobně domluví na termínu ubytování s provozovatelem Ondřejem Pulkrábkem, a to na telefonu 728 666 495 nebo na e-mailu penzionpolka@seznam.cz.

 

O penzionu

Penzion Polka je na soutoku Poleckého potoka a Teplé Vltavy, která pramení nedaleko u Kvildy. Objekt je posledním dochovaným stavením zaniklé dřevařské osady Polka, která byla založena v roce 1730 Schwarzenberky. Ubytování je ideální pro rodiny s dětmi a pro ty, kdož vyhledávají klidné prostředí. Kolem penzionu se rozprostírá nádherná příroda, hosté mohou zahlédnout vysokou zvěř na ranní či večerní procházce nebo zaslechnout troubení jelenů. Okolí nabízí dostatek možností na houbaření a výletů do panenské přírody. K dispozici je venkovní posezení s ohništěm a možností grilování.

Stáhněte siVelikost
PDF icon pravidla_o_vikend_v_penzionu.pdf35.92 KB
Klíčová slova: