Mladý pejsek zoufale čeká na novou rodinu. Pomůžete?

 

 Šestiletý pes, bígl Benji, zůstává v útulku a ne a ne najít nový domov. Pomůžete mu najít rodinu?

Benji se narodil přibližně v květnu roku 2010. Má 40 centimetrů a 18,5 kila. Do útulku jej přivezla policie po odchytu. Našel se v Kralupech nad Vltavou, pobíhal po ulici Na Cikánce. Pejsek je čipovaný, ale čip nemá zaregistrovaný.

Věděli jste, že…. Lesan má vlastní charitativní obchůdek? Ten vznikl na podporu zvířat útulku Lesan a jejich potřeb. Veškerý zisk z prodeje jde na zvířata. Je provozován ředitelkou Monikou Kolkovou. Pokud tedy chcete pomoci, neváhejte a nakupte si, uděláte radost svým blízkým a zároveň tím pomůžete zvířatům. V obchůdku stále přibývají nové věci.

Jedná se o milého kontaktního psa, je v kotci čistotný. Při jakémkoli čištění očí nebo uší je klidný a trpělivý. Benjimu nevadí kočky a je vhodný i ke starším lidem. Pomůžete mu?

Zachraňte pejsky, čekají jen na vás!

Zvláštní je, že ač je pes mladý, „trčí“ už pěkně dlouho v útulku. Někdy se prý stane, že si zvíře z nevysvětlitelného důvodu vytáhne Černého Petra a nenachází nový domov.

„Strašně hodný pes, přívětivý, vhodný i ke kočkám, neutíká, venčí ho i veřejnost, má z toho velkou radost. Ale v útulku nám nějak schází a je smutné se na to dívat. Už je tu dlouho a nikdo o něj neprojevil zájem, což nás velice mrzí. Kéž by se na něj usmálo štěstí a našel konečně nový domov. Je velká škoda, že tak prímový pes tu musí trčet,“ říká Dana Bočková z Lesanu.

Kde ho můžete navštívit? Benji je v kralupském útulku Lesan. Tady čeká na nového páníčka. Adresa: Na Hrombabě, Kralupy n. Vlt.

Útulek Lesan má o své svěřence zájem i tehdy, navrátí-li se do rodin a jsou šťastní. Pokud od nich pejska odeberete, tak můžete zaměstnancům útulku psát nebo posílat aktuální fotky svých čtyřnohých miláčků. Navíc je tady i možnost přidat se k facebookové skupině, která za tímto účelem vznikla. Sdružují se tam noví majitelé pejsků z Lesanu. Skupinu najdete pod názvem: „Pro majitele adoptovaných psů z útulku Lesan“.
Klíčová slova:
pes