Tragédie! Auto narazilo do stromu, řidič v něm uhořel

 

Tragická dopravní nehoda se stala dnes v noci mezi obcemi Čenkov a Hluboš na Příbramsku. Řidič Mondea pravděpodobně nezvládl svůj vůz a ve velké rychlosti narazil do stromu. Auto začalo hořet, hasiči na místě bohužel nenašli nikoho živého.  

Krátce po půlnoci vyjela jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Příbram k požáru osobního automobilu na silnici II/118 mezi obcemi Hluboš a Čenkov. "Po příjezdu na místo události zjistili, že automobil už byl v tuto dobu celý zasažený požárem; jednotka se kromě zdolávání požáru soustředila na vyhledávání osob v okolí vozidla," potvrdil za hasiče Pavel Šušola.  

V průběhu hasebních prací bylo zjištěno, že se ve vozidle nachází torzo lidského těla. Žádné další osoby pak nalezeny nebyly. "Jednotka po uhašení požáru ve spolupráci s Policií České republiky a Zdravotnické záchranné služby pomáhala při vyproštění zemřelé osoby z vraku vozidla," dodal k případu Šušola. 

Zatím není úplně jasné, proč Mondeo do stromu narazilo. Vzhledem ke stavu těla se na místě samozřejmě ani nedalo zjistit, zda řidič požil alkohol. Dá se však předpokládat, že auto nezvládl a podle bezprostředně následujících událostí jel pravděpodobně vysokou rychlostí. Z hořícího auta zřejmě neměl nejmenší šanci se dostat.