Jedete do Kutné Hory? Pak se připravte na problémy. NEZAPARKUJETE!

Ilustrační fotografie
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Velké problémy s parkováním se momentálně řeší v Kutné Hoře. Místní návštěvníci, ale i stálí obyvatelé mají především v centru velké problémy. Nejenom, že je nedostatek míst, ale navíc je ještě problém s parkovacím automatem!

Na nemožnost parkování si stěžují i obyvatelé města. "Já bydlím téměř v centru města a v okolí našeho domu se zaparkovat prostě nedá, takže pak jezdím hodinu dokola a čekám na štěstí," uvedl jeden z obyvatel Kutné Hory na jednom fóru, kde se podobný problém řeší.

Málo míst a špatně fungující automat

Nejenom, že je v centru velmi malé množství parkovacích míst, ale ještě je problém s automatem. Na zakoupení parkovacího lístku abyste snad měli úspěšně zvládnutý rychlokurz. Problém je hlavně v zastaralých modelech, které neberou všechny mince, a navíc vůbec nevracejí.

Žně pro strážníky

Problémů s parkováním a automaty velmi rádi využívají městští strážníci. Denně pokutují každého, kdo platný lístek za okénkem nemá. Neberou tak vůbec ohledy na to, že většina řidičů by ráda lístek měla, ale díky špatným automatům ho jednoduše mít nelze. 

Řidičům tak v současné době nejspíše nezbývá nic jiného než se parkování v centru vyhnout velkým obloukem. Když už totiž po hodině kroužení místo najdou, tak stejně dostanou pokutu, protože mít platný lístek je velkým oříškem.