Okoř se šťávou 2016 láká na zvučná jména

Takhle to na Okoři vypadalo loni
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Doba open air festivalů je tady. Jeden z větších se koná pod hradem Okoř. Osmnáctý ročník Okoře se šťávou láká na zvučná jména jako ATMO, SLZA, UDG nebo Wohnout.

Festival na jednom z nejromantičtějších míst ve středu Čech začne v pravé poledne 28. května. Program slibuje zvučná jména jako například ATMO Music. Jejich singl Andělé se stal druhým nejhranějším singlem v České republice. Poprvé na Okoři vystoupí skupina SLZA, která v anketě Zlatý slavík 2015 získala dvě ocenění - Objev roku a Hvězda internetu. V anketě Žebřík 2015 potom dostala také dvě ceny. 1. místo za skladbu roku a 2. místo za videoklip roku!  

ATMO MUSIC - hlavními členy liberecké kapely jsou rapper "Beef" a hudební producent "ODD." Vychází hlavně z rappové hudby, ale díky společnému vkusu a nalazení hlavních interpretů nabízí obrovský hudební přesah. Opravdu nečekejte klasický rap.

SLZA nebude jediným nováčkem festivalu. Poprvé na něm vystoupí známá punková skupina Visací zámek, která letos slaví třiatřicet. Dorazí i staří matadoři. Na louce pod Okoří opět budou kapely Rybičky 48, Voxel, Všichni svatí, nebo Wohnouti, kteří letos dosáhli kulatých dvacetin. Novou desku 'Noční motýl' představí České Srdce. Po roční pauze se ukáže skupina UDG, která vydává novou desku EMOTIKON.

V odpoledních hodinách zazpívá vítězka Superstar 2013 Sabina Křováková, která se svojí skupinou představí novinky z alba "Sirkama".  Přijede i STO Zvířat a jejich nová věc - Ministerstvo mého nitra. Ovšem těšit se můžete i na osvědčené hity. Na druhé scéně uvidíte a hlavně uslyšíte eFeM (Filip Sázavský a Martin Chobot), Michael Foret,The Snuff, The Train Robbers nebo The Fellas oceněné v roce 2011 Andělem za Objev roku. 

Akcí, která bude trvat třináct hodin a své fanoušky nenechá ani na chvíli vychladnout, provede Lukáš Pavlásek a Pavel Anděl. A co doprava? Jako každoročně přijedete kyvadlově linkou
X-Okoř z Prahy 6 a z Kladna. Pro vášnivé cyklisty vznikne i hlídaný prostor na kola. Vstupenky zakoupíte klasicky v předprodejních sítích Ticketstream, Ticketportal, Ticketpro nebo přímo na místě.