Hledá se učitel, ředitel i kuchařka

Základní škola Václava Havla
 

V Kralupech nad Vltavou najde zaměstnání hned několik učitelů. Základní a Mateřské škola Třebízského zase přijme kuchařku. Ve Zloníně se můžete hlásit na místo ředitele mateřské školky. 

Zájemci mohou zasílat své profesní životopisy na info@zskomenda.cz nebo se osobně informovat u vedení školy na tel. čísle 315 617 800.

Základní škola Komenského v Kralupech nad Vltavou hledá učitele. Nástup je možný od září, škola nabízí plný úvazek za nástup na rodičovskou dovolenou. Dále hledá kvalifikovanou vychovatelku na celý úvazek pro nově zřízený školní klub. Stejně tak se může hlásit i aprobovaný učitel fyziky, chemie, i v tomto případě nabízí celý úvazek.

Zájemci se mohou informovat u ředitelky školy, tel.: 311 284 944 nebo e-mail: stanislava.bednarova@zsrevolucni.cz 

                                                                                                                               

Víte, že vězni také pracuji? Vězni chodí do práce za 4 koruny na hodinu

Základní škola Václava Havla v Kralupech nad Vltavou přijme do od 25. srpna 2016 kvalifikovanou učitelku pro 1. stupeň ZŠ. Kvalifikační předpoklady musí splňovat dle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících.

 

Je tady jaro, vyzkoušejte skvělý detox, přímo úměrný jarnímu hemžení! Okurková limonáda osvěží a detoxikuje tělo. 

Hledá se kuchařka

Základní a mateřská škola Třebízského Kralupy nad Vltavou nabízí od 1. září 2016 práci kuchařce na plný úvazek. Škola nabízí příjemné prostředí i nejrůznější benefity.  

Životopisy zasílejte na skola@trebizskeho.cz, více informací na tel.: 311 284 902.

Konkurz na obsazení funkce ředitele mateřské školy Zlonín. Ředitel by měl splňovat mnoho podmínek, jednou z nich je například tříletá praxe, dále samozřejmě znalost problematiky a předpisů daného typu školy – školského zařízení. Určitě řediteli nesmí chybět organizační a řídicí schopnosti, stejně jako znalost práce na PC a ekonomické vědomosti. Zároveň musí být občansky a morálně bezúhonný.