Policie dopadla násilníka, který zbil těhotnou v autobuse

Třiatřicetiletý muž má násilnou trestní minulost
 

Brutální napadení těhotné ženy v autobuse č. 193 v Kunraticích bude potrestáno! Policisté již násilníkovi sdělili obvinění a dali návrh na vazbu. Zjistili také, že má násilnou trestní minulost.

"Díky zveřejnění případu se kriminalistům sešlo velké množství poznatků k muži, po kterém jsme na základě identikitu a popisu pátrali. Tyto poznatky směřovaly ke konkrétní osobě, kterou detektivové čtvrtého policejního obvodu zadrželi," sdělil policejní mluvčí Jan Daněk.

K napadení došlo 10. května ráno v autobusové lince 193 v Kunraticích. Agresor požadoval mobilní telefon a těhotnou ženu bil pěstí do hlavy. Více o případu: Zbil těhotnou v autobuse, nikdo se jí nezastal. Pomozte ho najít

Detektivové sdělili třiatřicetiletému muži obvinění ze spáchání trestného činu loupež a navrhli jeho vzetí do vazby. V policejních evidencích také zjistili, že má násilnou trestnou minulost.

Také zadali vypracování znaleckého posudku z oboru zdravotnictví odvětví psychiatrie. Mimo jiné je zajímá, jestli byl muž v době skutku příčetný a zdali není nebezpečný svému okolí.