Další "umělec", kterému je silnice malá! Policie zatím tápe

Dostanou ho?
 

Není to tak dávno, co opilý policista v jeepu v pražských Vinohradech naboural 51 aut. Svého "šikulku" už mají také v Berouně, i když na borečka z hlavního města fakt nemá. Ale co není, může brzy být. Možná zatím jen trénuje. 

Zatímco policie v Praze čapla viníka okamžitě, v Berouně se zatím není čeho chytit. Proto se chytá každého stébla, které by mohlo vést k odhalení pachatele. A co se vlastně stalo? Zaparkovaná Kia jaksi přišla k újmě, když se s bokem vozu velmi zblízka seznámilo jiné auto. Stalo se to před budovou Komerční banky v České ulici a policie prosí možné svědky, aby se přihlásili.

Zatím totiž netuší absolutně nic. Barvu nebo značku auta, natož totožnost šoféra. "Neznámý řidič poškodil levý bok zaparkovaného vozu. Poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by věc nahlásil," potvrdila mluvčí policie Marcela Pučelíková. Vzniklá škoda se odhaduje na 15 tisíc korun. 

I když se samozřejmě z místa nehody ujíždět nemá, na tohohle kamioňáka řidič z Berouna určitě nemá. Tenhle borec si zase dal slušnou kličkovanou mezi auty a pak chtěl ještě uplatit strážníky. To je svět...