Motorkář ujížděl strážníkům. Honička jak ve filmu

Po polních cestách uháněl 70 km/h
 

Podívejte se na akční video. Hlídka městské policie vyrazila za terénní motorkou bez poznávací značky. Při honičce po polních cestách se strážníkovi podařilo výtečníka dostihnout.

V úterý v poledne zaslechli strážníci od parku V Čeňku hlasitý zvuk motocyklu. V Bryksově ulici se z cyklostezky vyřítili dva mladíci bez přileb na terénní motorce bez registračních značek.

Snažili se ujet po chodníku do ulice Kapitána Stránského. Řidič na výzvy  k zastavení nereagoval a zběsilou jízdou ohrožoval kolemjdoucí. Dále pokračoval po cyklostezce. Na polní cestě z motorky spadl spolujezdec a pokusil se utéct, ale jeden ze strážníků ho dostihl. 

Druhý policista pronásledoval motorkáře, který ujížděl dál přes cyklostezky přírodního parku Čihadla. Za přemostěním v ulici Za Rokytkou však upadl. Toho strážník využil a za pomoci donucovacích prostředků mu nasadil pouta.

Oba mladíci odmítli lékařské ošetření. Dvaadvacetiletý spolujezdec dostal za neuposlechnutí výzvy blokovou pokutu. Osmnáctiletého řidiče si převzala státní policie.