Propocený muž fotil ženám nohy pod sukněmi, prý na památku

Dělá tohle normální člověk?
 

Těžko říct, zda tento člověk trpí nějakou nemocí nebo šlo jen o krátkodobý zkrat. Nicméně nakukovat mobilem na eskalátorech pod sukně žen a pořizovat si fotky nebude úplně normální. Dobře, že nezbeda nakonec skončil na policejní služebně. 

Dámy asi musely být v šoku. Ono se také není čemu divit! Vžijte se do situace, že si jdete v klidu na nákup a nějaký neznámý muž dělá všechno možné proto, aby se vám dostal pod sukni. Naštěstí "jen" mobilem, ale ani tak nejde o dvakrát příjemný zážitek. "Incident se odehrál na náměstí Republiky," potvrdil policejní mluvčí Jan Čihák. 

Tohle také není normální! Vykonat potřebu přímo před strážníky?

Asi ani strážníci, kteří oznámení přijímali, nejdřív nevěřili vlastním uším. Oznamovatelky jim sdělily, že viděly, jak muž opakovaně strčil fotoaparát kolemjdoucí ženě pod sukni. Následně udaly i popis "fotografa".

Muže v silně propoceném tričku, sandálech a s batohem na zádech strážníci po krátkém pátrání nalezli u jednoho z vchodů do obchodního centra i s fotoaparátem v ruce. "Zadrželi ho a nasadili mu pouta. Celou věci si následně převzala Policie České republiky," dodal Čihák. Fotograf amatér měl prý tvrdit, že si chtěl jen pořídit snímky na památku. Moc hezké. A co ho napadne příště? Třeba něco podobného?