Mladý zloděj řádí na Benešovsku. Poznáváte ho?

Hledaný muž na Benešovsku
 

Čtyřiadvacetiletý mladík z Benešovska je v hledáčku policie. Za poslední rok se dopustil krádeží a vloupaček o celkové škodě 250 tisíc korun. Podle kriminalistů by se mohl pohybovat po Benešovsku nebo v Kutné hoře, ale i dalších lokalitách Středočeského kraje.

Kriminalisté z Benešova pátrají po čtyřiadvacetiletém muži, který se měl v období od loňského října do poloviny června tohoto roku dopustit na území benešovského okresu téměř dvou desítek majetkových deliktů. Jednalo se především o krádeže různého typu, vloupání se do motorových vozidel, rodinného domu či restaurace. Celková škoda momentálně dosahuje částky 250 tisíc krun.

 

Podezřelý se nezdržuje na místě trvalého bydliště a není na něj žádný kontakt. Rovněž nejsou známy nové informace o místu jeho současného pobytu, nikdo neví, kde se teď zdržuje. Z toho důvodu vydal okresní státní zástupce předběžný souhlas s jeho zadržením. Kriminalisté momentálně předpokládají, že se mladý muž může zdržovat na území okresů Benešov a Kutná Hora, nemohou však vyloučit ani jiné lokality Středočeského kraje.

 

Poznáváte ho? Volejte policii

Mladík je vysoký asi 175 až 180 cm, hubené postavy. Má hnědé oči a krátce střižené hnědé vlasy. Poznáváte ho nebo máte k hledanému co říct? Nahlaste to na jakékoliv policejní služebně nebo zavolejte na číslo 974 871 506 či přes linku 158 – Policie ČR. Jestliže muže poznáváte, nepokoušejte se jej z důvodu bezpečnosti sami zadržet.